Gravidyoga

När vi är gravida vill vi vara närvarande i kroppen, med hjälp av gravidyoga kan du sedan överföra denna visdom till förlossningen…

Att vara gravid är ett speciellt tillfälle i livet då det är extra viktigt att bjuda in tid, avslappning och ett omhändertagande om sig själv.
Gravidyogan är ett fantastiskt redskap att under de månaderna du är gravid, fördjupa kontakten med dig själv och ditt barn, stärka kropp och sinne för att kunna få en så positiv upplevelse som möjligt både under din graviditet och förlossning.
I gravidyogan jobbar vi med specifika övningar och yogapass som är avsedda för din gravida kropp. Mjuka inkännande rörelser som är kopplade till djupandning, inre fokus, meditation och avslappning. Vi tränar oss i olika förlossningsförberedande tekniker och du får inspirerande information och tips inför graviditet, förlossning och förälderskap.
Varje tillfälle inleds med ett tema som t ex andning, närvaro, förlossningsrädsla mm. Vi delar tankar och funderingar runt graviditet och förlossning och skapar en trygg atmosfär som stöttar dig på din väg att bli mamma.

Gravidyoga är för alla gravida, oavsett tidigare erfarenhet av yoga eller om du väntar ditt första barn eller om du har barn sedan tidigare.
Anmälan: Anmälan gör du på yogamamma.se

Learn more

Email Lina info@yogamamma.se