Om oss

Lina

Lina Nilsen är internationellt diplomerad Kundaliniyogalärare enligt Yogi Bahjan, gravidyogalärare enligt ”The Khalsa Way”, Doula, Stress- och Friskvårdsterapeut samt Barn- och Ungdomsyogalärare och är utbildad i Sat Nam Rasayan steg 1.

Lina är grundaren till Yogamamma som hon driver tillsammans med Ann-Marie Borg. Med en enorm passion kring graviditeten och naturligt födande stödjer hon gravida genom deras resa i graviditeten med kurser i bland annat gravidyoga, forlossningsforberedande , som Doula  och genom ceremonier.

I elva år har Lina drivit Omegahälsan Kundaliniyogacenter. Hon utbildar Barnyogalärare tillsammans med kollegan och musikern Helena Rask med deras unika musikyoga koncept.

​Lina skapade år 2006 konceptet ”HappyYoga 4 kids” som specialiserar sig på kurser och events för barn och ungdomar. Idag utbildar hon Barnyogalärare tillsammans med sin kollega Helena Rask.

 

Birgitta

I elva år har Birgitta drivit Omegahälsan med sin dotter Lina.

Birgitta Nilsen är internationellt diplomerad Kundaliniyogalärare enligt Yogi Bahjan, Yin Yogalärare och är utbildad i Sat Nam Rasayan steg 1.

​Hon är även Stress- och Friskvårdsterapeut och håller kurser och föreläsningar inom olika områden som handlar om att bibehålla och förbättra sin hälsa. Hon inspirerar människor till att lita på sin inneboende förmåga, att upptäcka sin fulla potential.

Birgitta stottar människor genom individuella konsultationer.

Ann-Marie

Ann-Marie Borg är Omegahälsans husmor, kreatör och organisatör.

​Med lång erfarenhet som undersköterska och med en stor familj med tre egna barn och 14 barnbarn har Ann-Marie de bästa egenskaperna för att skapa en välkomnande atmosfär för oss alla på yogacentret.

Tillsammans med Lina driver Ann-Marie ”Yogamamma” där hon som Doula, postpartumdoula och amningsrådgivare stödjer gravida och nyblivna mammor. Ann-Marie är även utbildad gravidyogalärare enligt ”Babyhealth”,

Hepsibah Ekblad

Hepsi är utbildad Barnyogalärarare. Hepsi håller i barnyoga, ungdomsyoga och familjeyoga på Omegahälsans yogacenter.

Hepsi är även musikpedagog och har i närmare 20 år arbetat med barn, ungdomar och musik.

Hepsi lägger stor vikt vid att se och möta varje barn, och skapa en trygg och glädjefylld atmosfär där alla uppmanas att vara sig själva och uttrycka sin unika personlighet.

 

Yogacentret

Välkommen till vårt yogacenter.

Vår vision är att göra yoga tillgängligt för alla människor! 

Vi välkomnar dig till en plats där du kan stanna upp och bara vara. En plats dit du kan komma och vara den du är, slappna av och hitta inspiration till livet. Hos oss hittar du ett brett kvalitativt utbud av kundaliniyoga-klasser för alla med välutbildade lärare. Hos oss kan du gå på olika yogakurser, delta i event & workshops, dricka yogite eller titta in i vår lilla butik. I vår lilla butik hittar du mervärdesprodukter för dig som är yogautövare med ett noga utvalt sortiment av bara med sådant som du mår bra av.

​Vår intention är att sprida yogan till alla människor i alla åldrar med olika behov. För vi vet att det går att hitta godbitar i yogan för verkligen alla.
​Vårt yogacenter ligger på Planteringsvägen 198, Råå i Helsingborg.
Vi finns till höger om trappuppgång 204. Studion ligger mitt emot Högastenskolan och ettans buss stannar precis utanför huset. Snabbt och smidigt även för dig som bor inne i stan!

Vägbeskrivning från Landskronavägen: Sväng mot havet vid Allershuset, vid nästa stoppljus tar du höger in på Planteringsvägen och parkerar i närheten av busshållplatsen. Vi finns precis mitt emot busshållplatsen.

Varmt välkommen till oss!