Vårt Yogacenter


Sedan 2007 har folk yogat och mediterat på vårt yogacenter och det känns i väggarna. När du öppnar dörrarna omfamnas du av den stilla känsla som vilar över hela centret. Många tycker att vårt center är som en mjuk famn att landa in i. En plats för “stillhet i rörelse”. Du välkomnas av doften från vårt värmande yogite, en omhändertagande atmosfär  där du kan stanna upp och bara vara en stund. 

Yogacentrets ligger nära centrala Helsingborg men ändå lite söder om stan. En kort promenad så är man vid havet.

Hos oss hittar du terminskurser, med start varje höst och vår, workshops och behandlingar. Vi har ett brett kvalitativt utbud av kundaliniyogakurser för ALLA. Genom åren har våra mycket uppskattade lärare bjudit på kundaliniyogans otaliga facetter och skatter. Många har hittat en vän i kundaliniyogan och återkommer till oss år efter år.  År 2020 expanderar vi och välkomnar fler kundaliniyogalärare till centert för att kunna erbjuda fler kurser.

Du är innerligt välkommen till vårt center. Med eller utan erfarenhet av yoga, är DU välkommen precis som du är oavsett fysisk förmåga eller ålder. Man gör alltid yogan utifrån sina egna förutsättningar.

Vi vill göra yoga tillgängligt för alla människor!

Varmt välkommen till oss!

Stilla Stund

Vi har även ett fantastiskt Sauna SPA som ligger vid Kallbadhuset på Råå. Denna unika plats har skapats med kärlek och inspiration från naturen och havet, för att ge dig och din kropp den bästa helhetsupplevelsen.
Här kan du unna dig själv eller någon du känner en skön massage, ekologisk spabehandling eller njuta av den varma bastun med utsikt över havet,
för att sedan svalka av dig med ett havsdopp.

Har du frågor?

Tveka inte att höra av dig, skicka e-post till info@omegahalsan.se