YOGA för utbrändhet 

  

Minska på oro och ångest med hjälp av Kundaliniyoga.

En av Kundalniyogans fördelar är att den är fantastiskt effektiv för att skapa harmoni, stilla sinnet och lindra känslor som oro och ångest.

“Depression och liknande ångestrelaterade sjukdomar är kopplade till låga GABA-nivåer i hjärnan (en antidepressiv signalsubstans i nervsystemet). Den ena studien efter den andra visar att yoga kan höja hjärnans nivåer av GABA-substanser.”

 Under kursen jobbar vi med andningstekniker och rörelser som släpper på spänningar. En lång avslappning och meditation ingår alltid i yogapasset. 

Andningsteknikerna vi gör är till för att kunna hantera allmän stress, oro och ångest. Med en förbättrad andning orkar vi mer, skapar ny energi och känner oss lugnare och mer avslappnade. Andetaget och rörelserna som sker i en mycket medveten närvaro hjälper oss att få ro i sinnet, lugna våra tankar och känslor och hjälper oss att komma i kontakt med oss själva. 

Jag guidar dig genom yogapassen och går även igenom de mest grundläggande teknikerna i Kundaliniyoga som rörelser, mudras, mantran och meditationer. 

 

Varmt välkommen! 

Start – Startar 12 mars 2020 

 Tid – 17.30-19.00

 Antal – 10

Kostnad – 1600 kr

Plats – Omegahälsan yogacenter

Lärare – Erica Holmberg 

 

Har du frågor?

Tveka inte att höra av dig, skicka e-post till info@omegahalsan.se

Anmälan

Jag vill ha information och erbjudande om kommande kurser via email