Barnyogalärarutbildning – Level 1

En utbildning som inspirerar, uppmuntrar och ger dig kunskap att arbeta med yoga för barn.
Vår barnyogalärarutbildning pågår under två helger och är en omfattande, intensiv och praktisk kurs för alla som älskar att jobba med barn och yoga. Genom teori, praktik, musik och stimulerande lekar, får du verktygen för att skapa magiska yogastunder för barn.

Vi lär ut barnyogan på ett unikt sätt där sång och musik vävs in som en naturlig del av yogastunden. Yogans visdom blir levande, rolig och lätt att ta till sig för barnen. Genom kreativa musiksagor och äventyr bygger vi broar till barnens hjärtan.

Kursen ger dig kompetens att jobba med yoga för barn i åldrarna 4-10 år och du får konkreta verktyg för att skapa unika, fängslande och roliga yogaupplevelser för barn.

Vem utbildningen riktar sig till:

Utbildningen är för alla, ingen förkunskap krävs. Är du t ex yogalärare och vill specialisera dig till barnyogalärare, förskollärare/lärare som vill ta med yogan till klassrummet. Förälder som vi lära dig ett unikt verktyg som kan ge förbättrad livskvalitè.

Varmt välkommen!

Kurs – 2 kurstillfällen om 2 dagar. Praktik, kursmaterial samt certifiering.
Datum – 8-9 april & 6-7 maj 2017
Tid – 10.00 – ca 16.30 båda dagarna
Kostnad – 8.000 kr inkl. moms
Plats – Omegahälsans yogacenter. Planteringsv. 198
Lärare – Lina Nilsen och Helena Rask
Vilka är vi som håller i utbildningen?
​Lina Nilsen driver Omegahälsans Kundaliniyogacenter i Helsingborg. Lina har över tio års erfarenhet av att jobba med yoga för barn & ungdomar. Hon har spridit yogan till hundratals barn genom kurser, events och festivaler som hon skapat både nationellt och internationellt. Lina är även grundaren till “Yogamamma”, kurser, retreats & online utbildningar för gravida, nyblivna mammor och ”birthworkers”. ​Helena Rask har varit barnprogramledare för SVTs musikbarnprogram Boom Shackalack. Under tolv år har hon jobbat med barnunderhållning i olika former och har även varit ute på skolor och föreläst om självkänsla, mobbing och utanförskap. Helena bedriver unika musikkollo för barn och ungdomar i Skåne och i Kolmården.

Har du frågor?

Tveka inte att höra av dig, skicka e-post till info@omegahalsan.se

Anmälan

Jag vill ha information och erbjudande om kommande kurser via email