Skype yoga – individuell

Nu presenterar vi ett helt nytt koncept att praktisera yoga!

​Föreställ dig en Yoga DVD som pausar och svarar på dina frågor när du inte förstår en viss yogaposition. Nu kan du få bekvämligheten att rulla ur sängen i din pyjamas för att göra en Skype Yoga session, ett privat yogapass hemma i ditt eget hem vid en tidpunkt som lämpar sig för dig. ​Allt du behöver är: en yogamatta + Skype ​Kanske har du inte än hunnit dyka upp på yogacenter som du tänkt eller kanske återhämtar du dig från en skada, eller bara vill komma in i ett yogautövande hemma- då är Skype yoga något för dig! ​Skype yoga är ett nytt sätt att praktisera yoga. Sessionen handlar om ditt unika yogapraktiserande. Vi anpassar yogapasset efter ditt behov, din tid, dina förutsättningar och begränsningar. ​Via videochatt (via Skype) med våra datorer
blank
hur går det till?
Vill du boka en Skype Yoga tid ringer eller mailar du oss, info@omegahalsan.se eller 0768-866281. Du får sedan ett frågeformulär för att vi ska få en uppfattning om vad du behöver och vill ha. När vi fått information och vet vilken typ av session du letar efter bestämmer vi en tid som passar dig att ha Skype yoga sessionen. Vi kommer be om ditt kontaktnamn på Skype och du får vårt kontaktnamn. Vi ringer upp dig och vi startar sessionen.
Varför göra skype yoga
  • Vi skräddarsyr en daglig praxis för dig som vill skapa förändring och transformation i ditt liv. Tillsammans går vi igenom passet grundligt för att du sedan ska ha tillräcklig kunskap att fortsätta att göra det på egen hand!
  • För dig som vill praktisera yoga hemma men inte kommer igång av olika anledningar.
  • Yogatiderna på yogacentret passar inte dig eller du bor för långt bort för att det ska vara värt att åka till yogacentret för att göra yoga.
  • Du behöver lite extra uppmärksamhet i praktiken på grund av en skada, sjukdom eller ett rörelsehinder.

​ Möjligheterna är oändliga, vi skapar stunder efter dina behov!

Vad behöver du för att komma igång?
  • En bra internetuppkoppling (DSL eller bredband).
  • Skype – det är ett chattprogram som du kan ladda ner till din dator, surfplatta eller telefon och använda för att videochatta med någon annan som också har Skype. Det är gratis och enkelt att använda.
  • En kamera, en mikrofon och högtalare för din dator. (Din dator eller enhet kanske redan har det inbyggt).
  • En plats i ditt hem där du kan vara fri från distraktioner under hela Skype sessionen.

Har du frågor?

Tveka inte att hora av er, skicka e-post till info@omegahalsan.se

Anmälan

Jag vill ha information och erbjudande om kommande kurser via email