Hem Yoga BarnYoga Events / Utbildningar Yogamamma.se Om oss Kontakt
Lärarna

Yogacentret

Yogacentret

Välkommen till vårt yogacenter.

Vår vision är att göra yoga tillgängligt för alla människor! 

Vi välkomnar dig till en plats där du kan stanna upp och bara vara. En plats dit du kan komma och vara den du är, slappna av och hitta inspiration till livet. Hos oss hittar du ett brett kvalitativt utbud av kundaliniyoga-klasser för alla med välutbildade lärare. Hos oss kan du gå på olika yogakurser, delta i event & workshops, dricka yogite eller titta in i vår lilla butik. I vår lilla butik hittar du mervärdesprodukter för dig som är yogautövare med ett noga utvalt sortiment av bara med sådant som du mår bra av.

Vår intention är att sprida yogan till alla människor i alla åldrar med olika behov. För vi vet att det går att hitta godbitar i yogan för verkligen alla.

Vårt yogacenter ligger på Planteringsvägen 198, Råå i Helsingborg.

Vi finns till höger om trappuppgång 204. Studion ligger mitt emot Högastenskolan och ettans buss stannar precis utanför huset. Snabbt och smidigt även för dig som bor inne i stan!

Vägbeskrivning från Landskronavägen: 
Sväng mot havet vid Allershuset, vid nästa stoppljus tar du höger in på Planteringsvägen och parkerar i närheten av busshållplatsen. Vi finns precis mitt emot busshållplatsen. 
 

Varmt välkommen till oss!

© OMEGAHÄLSAN

Tel. +46 76 886 62 81

E-post: info@omegahalsan.se

Webbdesign av Insign.se