Hem Yoga BarnYoga Events / Utbildningar Yogamamma.se Om oss Kontakt

Lärarna

Yogacentret

Lärarna

Lina Nilsen

Lina Nilsen är internationellt diplomerad Kundaliniyogalärare enligt Yogi Bahjan, Stress- och Friskvårdsterapeut samt Barn- och Ungdomsyogalärare.

Är under utbildning i Sat Nam Rasayan steg 1.

Lina driver Omega hälsan på Råå tillsammans med sin mamma Birgitta Nilsen. Lina leder kurser och utbildningar i yoga, personlig utveckling och hälsa.
 Lina skapar sammankomster för människor som vill mötas och upptäcka sin fulla potential inom olika områden. Hon arbetar kreativt och glädjebetonat i utvecklingsprocesser med visionen att inspirera till växande för enskilda individer och grupper.

Lina skapade år 2006 konceptet ”HappyYoga 4 kids” som specialiserar sig på kurser och events för barn och ungdomar. Målet är att ge utrymme för varje unikt barn att känna sig trygg och att se sina gåvor. Lina utmanar barnen att upptäcka sig själva med yogans roliga verktyg för kropp, själ och sinne så att barnen på ett tidigt stadium kan få ett sunt förhållningssätt, känna sig respekterade, trygga och fyllda med glädje.

Birgitta Nilsen

Birgitta Nilsen är internationellt diplomerad Kundaliniyogalärare enligt Yogi Bahjan. Är just nu under utbildning i Sat Nam Rasayan steg 1.

Birgitta är även Stress- och Friskvårdsterapeut och håller kurser och föreläsningar inom olika områden som handlar om att bibehålla och förbättra sin hälsa. Hon inspirerar människor till att lita på sin inneboende förmåga, att upptäcka sin fulla potential. 

Tillsammans med sin dotter Lina Nilsen skapar hon events, workshops och retreats för kvinnor.

Birgitta arbetar även som Marknadsassistent på Kemira Kemi AB i Helsingborg.

Ann-Marie Borg

Ann-Marie är Omegahälsans husmor, kreatör och organisatör.

Med lång erfarenhet som undersköterska och med en stor familj med tre egna barn och 14 barnbarn har Ann-Marie de bästa egenskaperna för att skapa en välkomnande atmosfär för oss alla på yogacentret.

Ann-Marie har praktiserat yoga sedan många år och är en stor tillgång för alla elever då hon inspirerar, lyfter och sprudlar med energi och yogakunskap.

Tillsammans med Lina driver Ann-Marie ”Yogamamma” där hon som Doula, (födslesyster) stödjer gravida genom sin nio månaders resa till efter förlossningen med förlossningsförberedande kurser och individuell vägledning.

© OMEGAHÄLSAN

Tel. +46 76 886 62 81

E-post: info@omegahalsan.se

Webbdesign av Insign.se