Hem Yoga BarnYoga Events / Utbildningar Yogamamma.se Om oss Kontakt

BarnYoga - HappyYoga4Kids

Våra Barn & Ungdomsevent skapar en levande gemenskap där vi inspirerar unga människor till hälsosam livsstil. Våra kurser & events uppmuntrar barn och ungdomar att lära, växa, utvecklas och uttrycka sina gåvor och passioner.

HappyYoga Kids specialiserar sig på att arrangera yogakurser och events för barn och ungdomar. Vi erbjuder aktiviteter som yogakurser, födelsedagskalas, yogaläger, självstärkande kurser, kreativt skapande, privatträning mm. Vi jobbar med unika verktyg som bygger självförtroende, stärker självkänsla och uppmuntran till egen utforskning.

HappyYoga Kids mål är att ge varje barn ett utrymme att känna sig trygg och få inspiration att uttrycka sin unika potential. Genom roliga och spännande utmaningar ges varje individ möjlighet att upptäcka sig själv och sina förmågor. Barnen får med sig bra, lätta och roliga verktyg som de kan använda sig av i vardagen. Vi vill inspirera barnen att på ett tidigt stadium utveckla en sund och hälsosam livsstil och att känna sig respekterade, trygga och fyllda med glädje.

© OMEGAHÄLSAN

Tel. +46 76 886 62 81

E-post: info@omegahalsan.se

Webbdesign av Insign.se